Cum se face dreptatea in Stabor. Cei trei judecatori, cei mai drepti dintre tigani: "Zburau securile, dar am reusit sa aducem pacea"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Aprilie 2015, ora 06:44
63 citiri
Mihai Istratie are varsta de 65 de ani si de 15 ani imparte dreptate intre romii care, din diverse motive, intra in conflict. A fost ales de comunitatea din cartierul Meteor pentru a indeplini aceasta misiune.
Mihai Istrate a fost solicitat sa-i judece, impreuna cu staborul format din ceilalti judecatori din Meteor, pe romii din alte comunitati din tara. Conditia principala pentru ca judecata sa se incheie in bune conditiii este ca partile implicate in conflict sa accepte hotararea luata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.