Cum sunt afectati pomii si vita-de-vie de zapezile din martie. "Daca nu opresti inaintarea sevei, situatia se agraveaza"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 16:41
55 citiri
Vremea de iarna care se inregistreaza in cea de-a doua parte a lunii martie va avea efecte negative auspra pomilor fructiferi si a vitei-de-vie, sunt de parere horticultorii romani. Inginerul horticol Vasile Cochina, presedintele Asociatiei Viticole "Dealul Balanesti" din judetul Gorj, ne spune plantatiile de pomi fructiferi si vita de vie la care nu s-au executat taierile de primavara si lucrarile specifice sunt cele mai expuse si vor putea fi afectate de temperaturile scazute: "Cei care au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.