Declaratie cutremuratoare facuta de un fost medic epidemiolog: "La noi, in Romania, trebuie sa moara oameni ca sa priceapa lumea ca exista infectii in spital"

Sursa: Adevarul
Luni, 09 Mai 2016, ora 14:04
31 citiri
Medicul Maria Dragotoiu a declarat, pentru Europa FM, ca a fost nevoita, in urma cu doi ani, sa realizeze dezinfectia cu formol pentru ca dezinfectantul pe care il avea nu era eficient: "Eu eram necajita ca aveam piocianic (n.r. o bacterie periculoasa) in apa sterila de la chirurgie si eu nu puteam sa las medicii sa se spele cu asa o apa si sa introduca in burta bolnavului piocianic, care este cel mai pacatos dintre toti microbii de spital. Dar nu am fost inteleasa si eu atunci mi-am depus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.