Edi Iordanescu despre primul meci oficial din acest an din semifinala Cupei Ligii: "Este un meci deschis oricarui rezultat"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Februarie 2015, ora 23:42
58 citiri
Edi Iordanescu, antrenorul formatiei Pandurii, sustine ca Dinamo a facut mai multe achizitii foarte bune si ca trofeul Cupei Ligii a ramas singurul obiectiv care poate fi atins in acest an: "Trebuie sa fim realisti, ne asteapta doua meciuri foarte grele. Eu mereu am spus ca Dinamo, indiferent de forma de moment pe care o traverseaza, de situatia financiara, de ce se intampla acolo, ramane Dinamo, echipa cu traditie si cu pretentii. Toata lumea din jurul echipei, conducerea, suporterii pun ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.