Edi Iordanescu nu si-a mai prelungit contractul cu Pandurii: "Latura financiara a facut sa se destrame o echipa frumoasa"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Iunie 2016, ora 10:07
50 citiri
Edward Iordanescu a luat decizia de a nu mai continua sa antreneze Pandurii din cauza conditiilor financiare: "Am decis sa nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Targu Jiu. Desi ma incearca un sentiment de regret imens, pentru ca e in spate o munca de un an si jumatate incununata cu o prezenta europeana, pentru ca am cunoscut oameni deosebiti, pentru ca am facut performanta impreuna, pentru ca am trait momente frumoase la Targu Jiu si in mod special pentru ca dezamagesc suporterii care sigur ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.