Educatoarea care sustine ca este atacata cu "surse energo-magnetice" a prezentat acte din care reiese c-ar fi sanatoasa. "E incarcata toata casa si patul zvacneste"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 14:58
46 citiri
Educatoarea din municipiul Motru care sustine ca este atacata atat acasa cat si la gradinita cu "surse energo-magnetice", astfel incat paturile copiilor trepideaza, a prezentat mai multe acte medicale din care reiese ca nu sufera de tulburari psihice si ca este apta pentru a preda in invatamant. Alina-Mariana Parvulescu a prezentat o adeverinta eliberata de Centrul de Sanatate Mintala din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova in care se arata: "fara tulburari psihice acuzate; apt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.