Elev din Gorj medaliat cu aur la Olimpiada Nationala de Chimie si admis la faimoasa Universitate Cambridge: "Acolo, toti studentii sunt buni"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Mai 2015, ora 08:59
150 citiri
Supranumit "elevul de aur", Dumitru Calugaru (18 ani) are zeci de medalii obtinute la concursuri, olimpiade nationale sau internationale de chimie la care a participat. Anul trecut, elevul din Targu-Jiu a primit titlul de "Gorjeanul anului" din partea Consiliului Judetean, tocmai datorita rezultatelor exceptionale.
Liceanul gorjean din clasa a XII-a, la Colegiul National "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu, a obtinut cea mai buna nota la faza nationala a Olimpiadei de Chimie, care a avut loc pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.