Elevul care are din clasa I numai medii de 10 si nu isi doreste sa plece din tara. "Nu visez la lucruri marete. Vreau sa fiu mandru de mine"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Februarie 2017, ora 00:50
162 citiri
Cosmin Alioanei, elev in clasa a XI-a la Colegiul National "George Cosbuc" din municipiul Motru, judetul Gorj, a reusit o adevarata perfomanta. Acesta a obtinut din clasa I si pana in prezent doar medii de 10. Liceanul isi doreste sa ajunga inginer IT si isi doreste sa lucreze si sa traiasca in Romania. De cand a pasit pe poarta scolii si pana in prezent, Cosmin Alioanei, in varsta de 17 ani, a luat numai medii de 10. Si-a dorit sa nu dezamageasca pe nimeni, asa ca a invatat mereu si a fost cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.