FOTO 6 ani in Japonia. Cum i-a schimbat viata unei romance aventura in Tokyo: "A fost un soc si ma mir cum am trecut peste el asa de bine"

Sursa: Adevarul
Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 13:48
110 citiri
Mai exact, tanara a beneficiat de o bursa din partea japonezilor, pentru sase luni, timp in care a lucrat la realizarea unui motor de cautare concentrat pe arta. Recent, tanara s-a intors din Japonia, dupa ce a finalizat proiectul.
"A trebuit sa fac un program care detecteaza numele unei lucrari de arta, al artistului sau unele evenimente importante, cum ar fi anul nasterii sau locul in care s-a nascut. Programul extragea toate informatiile de pe paginile muzeelor sau din Wikipedia si le punea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.