FOTO Doi inspectori fiscali din Capitala s-au casatorit de Dragobete in fata Portii Sarutului. "Am dorit sa facem ceva diferit"

Sursa: Adevarul
Duminica, 25 Februarie 2018, ora 11:59
39 citiri
Alina si Gabriel Marin, din Bucuresti, s-au casatorit, de Dragobete, in fata Portii Sarutului, din Targu Jiu, opera a marelui sculptor Constantin Brancusi. Cei doi lucreaza ca inspectori fiscali si au luat decizia sa se casatoreasca intr-un loc special, cu multe semnificatii, si intr-un moment deosebit, "Am ales acest loc pentru ca este unul romantic si cu o semnificatie mai mare decat in mod obisnuit. Am dorit sa facem ceva diferit, pentru ca atunci cand o sa imbatranim sa ne dam amintim de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.