FOTO Doi tineri temerari s-au aruncat dupa cruce in apa inghetata a raului Gilort. Marius Ciungu a prins crucea de sapte ori: "Am noroc si nu ma imbolnavesc"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 15:49
49 citiri
Dupa ce preotii satului au sfintit apa chiar langa raul cantat in multe melodii ale Mariei Latareti, parintele Dumnitru Nita a aruncat crucea in apa inghetata. Doi tineri s-au aruncat hotarati in rau ca s-o prinda, iar lupta pentru cruce a fost crancena. Marius Ciungu a fost luat de gat de adversarul sau pentru a-l impiedica sa nu ajunga la cruce. Pana loa urma, tanarul de 29 de ani a reusit sa prinda crucea, la fel ca in ultimii ani. Marius a recunoscut ca in acest an a fost mai greu: "A fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.