FOTO Proprietarii de pensiuni si hoteluri din Ranca au protestat in centrul municipiului Targu Jiu: "Este inadmisibil sa moara turisti"

Sursa: Adevarul
Luni, 04 Aprilie 2016, ora 19:09
57 citiri
Proprietarii de unitati de cazare sustin ca accidentul in care un baietel si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-o fosa septica putea fi evitat daca reteaua de canalizarea, finalizata in urma cu cinci ani, ar fi functionat. "Ranca moare. Vrem celula de urgenta la Prefectura", "Ranca genereaza locuri de munca", "Vrem domeniu schiabil", "Ranca relaxare, nu intoxicare", au fost doar cateva dintre mesajele protestatarilor. "Reteaua de canalizare si partia de la varful Papusa au costat aproximativ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.