Gafa de proportii a primarului Florin Carciumaru: "Noul stadion, inaugurat odata cu participarea echipei Pandurii in cupele europene"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Mai 2016, ora 15:29
67 citiri
Gafa edilului sef este cu atat mai mare cu cat acesta este un suporter infocat si chiar reprezentantul Primariei Targu Jiu in Adunarea Generala a Actionarilor de la Pandurii. "Se lucreaza la stadion si imi doresc ca acesta sa fie inaugurat odata cu prezenta echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu in cupele europene. Vreau sa fac cunoscut cetatenilor din municipiul Targu Jiu, din judetul Gorj si iubitorilor de fotbal din toata Oltenia, faptul ca avem grija si incercam sa rezolvam problema echipei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.