Greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia. "Majorarile salariale s-au facut pe criterii sindicale si politice"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 13:40
41 citiri
Protestarii fac parte din sindicatele afiliate la Federatia Nationala Mine Energie (FNME), iar unul dintre acestia nu face parte din nicio organizatie sindicala. Grevistii sustin ca administratia Complexului au comis o mare nedreptate cu privire la modul in care au fost facute cresterile salariale, beneficiarii principali fiind membrii din sindicatele agreate de conducerea unitatii, in timp ce angajatii din sindicatele afiliate la FNME au fost favorizati. Protestatarii au pus chiar si un cort ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.