Judecatorii cer supliment la expertiza din dosarul lui Marin Condescu. Ex-presedintele de la Pandurii ramane sub control judiciar!

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 06:24
36 citiri
Un nou termen de judecata a avut loc la Tribunalul Olt in procesul lui Marin Condescu si Viorel Temelescvu, ambii judecati pentru spalare de bani. Magistratii au amanat termenul pentru toamna, intre timp urmand sa fie efectuat un supliment la raportul de expertiza in acest caz. Tot ieri, judecatorii au decis sa mentina masura controlului judiciar fata de cei doi inculpati.

Totusi, masura controlului judiciar nu va mai fi atat de aspra. "Amana cauza la data de 13.09.2016 pentru cand se emite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.