Lectia unui american socat de birocratia din Romania: "Cand ii tratezi pe toti ca pe niste hoti ajungi sa incurajezi activitatile pe care vrei sa previi"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Septembrie 2016, ora 18:32
76 citiri
Un american din statul Maine a renuntat la tot ce avea in Statele Unite ale Americii si s-a mutat in orasul Targu Jiu. Terry Lacrosse, in varsta de 61 de ani, s-a trezit, insa, intr-o lume absurda, pentru ca a ramas socat de birocratia din Romania. Acum, acesta nu ar mai recomanda nimanui sa vina si sa investeasca in Romania. Terry Lacrosse este singurul american rezident in judetul Gorj. Acesta detinea un motel in Parcul National Acadia, al doilea ca marime din SUA. Si-a vandut afacerea, iar o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.