Marturie din lumea de dincolo! Povestea unui gorjean care a fost in moarte clinica! "Multi oameni nu ma cred, pentru ca sunt pagani"

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 22:06
188 citiri
Gorjeanul Virgil Maftei, in varsta de 64 de ani, a trecut printr-o experienta care i-a schimbat viata! Acesta spune ca a fost in lumea de dincolo. Barbatul a suferit un infarct, chiar in noaptea de Revelion dintre anii 2015-2016 si a fost in moarte clinica. Inima a incetat sa mai bata chiar cand se afla in ambulanta. "Fiind ger, m-am simtit slabit. Am intrat in casa pentru a-i servi pe copii cu cozonac si tort, ca asa e datina, insa ma simteam din ce in ce mai slabit. Aveam probleme cardiace, o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.