Medic roman declarat "angajatul lunii" la cel mai mare spital din Londra: "Am fost educata sa fiu corecta si mereu am avut necazuri din acest motiv in Romania"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Martie 2017, ora 04:45
91 citiri
Un medic din Gorj, care a fost timp de doi ani ani director al Serviciului de Ambulanta Gorj, a primit distinctia de cel mai bun angajat al lunii februarie al celui mai mare spital din Londra, St. Thomas' Hospital. Roxana Hotoboc, in varsta de 57 de ani, a emigrat in Anglia in urma cu zece ani. Distinctia primita este cu atat mai importanta cu cat aceasta nu este angajata spitalului, ci o colaboratoare care isi ofera serviciile pentru a acoperi personalul insuficient pentru anumite departamente. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.