Medici acuzati ca "stau pe Facebook" in timpul garzilor. "Au acum salarii de aproape 20.000 de lei. Oare merita respectul pacientilor?"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Aprilie 2018, ora 16:59
59 citiri
O reclamatia a fost depusa la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Gorj impotriva unor medici de la Terapie Intensiva acuzati ca stau pe Facebook in timpul serviciului. Managerul spitalului, Gigel Capota (foto jos), a luat in serios plangerea si declara ca vrea sa analizeze activitatea medicilor reclamati. Acesta a precizat ca medicii nu au niciun fel de justificare pentru a nu-si face treaba, pentru ca acum primesc salarii nete chiar si de 20.000 de lei: "Unii medici care in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.