Neamtul care a emigrat in Romania pentru ca s-a simtit strain in tara lui: "Aici oamenii sunt mai pasnici. In 17 ani nu mi s-a furat nimic"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Februarie 2017, ora 07:19
78 citiri
Rolf Kaiser este un neamt get-beget, care traieste de zece ani in Gorj, pentru ca se simte aici mai bine decat acasa la el, in Germania, acolo unde multi romani au plecat si continua sa emigreze pentru o viata mai buna. Rolf are o firma de IT si desfasoara mai multe activitati pentru clienti din Germania. El este un mare iubitor de animale si lucreaza voluntar in padocul Primariei Targu Jiu, unde are grija de cainii comunitari. Prima data, Rolf a ajuns in Romania in anul 2000, la propunerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.