O tanara din Turceni a reusit sa obtina a doua medie de 10 din Gorj. "Nu imi facusem asteptari prea mari, ca sa nu fiu dezamagita"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Iulie 2017, ora 16:18
62 citiri
Inca o eleva din judetul Gorj a reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat, in urma contestatiilor. Este vorba de Denisa Gheorghita Berele, absolventa a Liceulului Tehnologic Turceni. Denisa primise note maxima la doua probe, insa, la disciplina obligatorie a profilului, ea primise initial nota 9,75. "Sa fiu sincera, stiam ca nu am gresit la istorie, nota mea era 9.75, nu mi-am dat seama de ce mi-ar fi scazut evaluatorul, dar rezolvarile sunt interpretabile (...) speram sa imi mareasca nota, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.