Ornamentele de Craciun sub forma de chiloti uriasi lovesc si in judetul Gorj. Primar: "Pot spune ca fiecare percepe cum vrea o anumita forma"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 15:56
60 citiri
Acum cateva saptamani, pe retele de socializare faceau furori cateva fotografii cu ornamente de Craciun montate deasupra strazilor de orasul Filiasi. A fost vorba de niste aranjamente in forma de chiloti, pe care la scurt timp primaria le-a dat jos. Situatia se repeta in Gorj: Primaria orasului Targu-Carbunesti a montat pe strazi ornamente identice. Pe strazile din orasul Targu-Carbunesti, din judetul Gorj, au aparut de curand cateva ornamente luminoase in forma de lenjerie intima. Pe unii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.