Peste 60 de posturi scoase la concurs de Spitalul Sadu

   

Spitalul Orasenesc Bumbesti Jiu va organiza concursuri pentru ocuparea a peste 60 de posturi in perioada 3-6 decembrie. Acestea vizeaza personal medico-sanitar (asistentii medicali, infirmieri si ingrijitori), personal TESA si muncitori. Din fostii angajatii ai unitatii spitalicesti doar 24 s-au reintors. Printre cei sase medici care isi vor incheia noi contracte de munca se numara si medicul Damian Ditescu, acesta urmand sa-si reia activitatea la Sectia Ginecologie.

Din cele peste 100 de persoane care au activat la Spitalul Orasenesc Bumbesti inainte de inchidere, doar 24 s-au intors la fostul loc de munca. Fostii salariatii au avut termen ca pana la inceputul acestei saptamani sa comunice daca accepta sau nu sa se reintoarca. Medicul Damian Ditescu conduce sectia Ginecologie a spitalului. "Dintre persoanele care au lucrat in cadrul Spitalului Bumbesti Jiu se intorc 18 cadre medico-sanitare (asistenti, infirmieri si ingrijitori) si 6 medici, printre care si domnul Ditescu. In momentul de fata, avem acoperite sectiile Ginecologie, Chirurgie, Pediatrie, Neurologie si Laboratorul de analize medicale. Fostii salariati isi vor relua activitatea in jurul datei de 15-16 decembrie, dupa ce vom incheia contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate Gorj", a declarat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orasenesc Bumbesti Jiu.

Unitatea va functiona cu 112 paturi, clasificarea acesteia fiind categoria a IV-a.

Concursuri in primele zile din decembrie

Conducerea spitalului impreuna cu autoritatile locale vor publica astazi anunturile privind scoaterea la concurs a peste 60 de posturi. Este vorba despre 47 de posturi pentru personalul medico-sanitar, asistenti, infirmieri si ingrijitori, 9 posturi pentru personalul TESA si 8 posturi pentru muncitori.

Examenele sunt programate in perioada 3-6 decembrie, iar bibliografia este afisata la sediul institutiei. "Vom organiza concursuri pentru ocuparea a 47 de posturi destinate personalului medico-sanitar, 9 posturi pentru personalul TESA si 8 posturi pentru muncitori. Fostii angajati de la TESA nu se pot reintoarce decat prin concurs intrucat nu s-a gasit nici o baza legala pentru a-i reincadra fara examen. Primele concursuri vor avea loc in data de 3 decembrie si vor fi pentru muncitori si personalul TESA, economist, casier, informatician, statistician. In jurul datei de 5-6 decembrie se vor sustine concursuri si pentru personalul medico-sanitar", a mai precizat Aurel Stolojanu.
Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 05:26
Sursa: Pandurul

Articol citit de 745 ori


Pandurul
Cele mai citite stiri
Cat costa sa-ti cumperi legal un an de vechime in munca
Vesti bune pentru pensionarii care au varsta de pensionare dar nu pot iesi la pensie pentru ca nu au ...
Moarta in casa de cateva luni. Rudele o credeau la munca in strainatate!
O femeie de 62 de ani a fost descoperita moarta in casa la cateva luni de la deces. Fiica femeii s-a ...
O mie de mineri si trei cariere, inapoi la CE Oltenia!
Actionarii Complexului Energetic Oltenia au respins prelungirea termenului de cedare a unor terenuri ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor