Peste 60 de posturi scoase la concurs de Spitalul Sadu

   

Spitalul Orasenesc Bumbesti Jiu va organiza concursuri pentru ocuparea a peste 60 de posturi in perioada 3-6 decembrie. Acestea vizeaza personal medico-sanitar (asistentii medicali, infirmieri si ingrijitori), personal TESA si muncitori. Din fostii angajatii ai unitatii spitalicesti doar 24 s-au reintors. Printre cei sase medici care isi vor incheia noi contracte de munca se numara si medicul Damian Ditescu, acesta urmand sa-si reia activitatea la Sectia Ginecologie.

Din cele peste 100 de persoane care au activat la Spitalul Orasenesc Bumbesti inainte de inchidere, doar 24 s-au intors la fostul loc de munca. Fostii salariatii au avut termen ca pana la inceputul acestei saptamani sa comunice daca accepta sau nu sa se reintoarca. Medicul Damian Ditescu conduce sectia Ginecologie a spitalului. "Dintre persoanele care au lucrat in cadrul Spitalului Bumbesti Jiu se intorc 18 cadre medico-sanitare (asistenti, infirmieri si ingrijitori) si 6 medici, printre care si domnul Ditescu. In momentul de fata, avem acoperite sectiile Ginecologie, Chirurgie, Pediatrie, Neurologie si Laboratorul de analize medicale. Fostii salariati isi vor relua activitatea in jurul datei de 15-16 decembrie, dupa ce vom incheia contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate Gorj", a declarat Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orasenesc Bumbesti Jiu.

Unitatea va functiona cu 112 paturi, clasificarea acesteia fiind categoria a IV-a.

Concursuri in primele zile din decembrie

Conducerea spitalului impreuna cu autoritatile locale vor publica astazi anunturile privind scoaterea la concurs a peste 60 de posturi. Este vorba despre 47 de posturi pentru personalul medico-sanitar, asistenti, infirmieri si ingrijitori, 9 posturi pentru personalul TESA si 8 posturi pentru muncitori.

Examenele sunt programate in perioada 3-6 decembrie, iar bibliografia este afisata la sediul institutiei. "Vom organiza concursuri pentru ocuparea a 47 de posturi destinate personalului medico-sanitar, 9 posturi pentru personalul TESA si 8 posturi pentru muncitori. Fostii angajati de la TESA nu se pot reintoarce decat prin concurs intrucat nu s-a gasit nici o baza legala pentru a-i reincadra fara examen. Primele concursuri vor avea loc in data de 3 decembrie si vor fi pentru muncitori si personalul TESA, economist, casier, informatician, statistician. In jurul datei de 5-6 decembrie se vor sustine concursuri si pentru personalul medico-sanitar", a mai precizat Aurel Stolojanu.
Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 05:26
Sursa: Pandurul

Articol citit de 729 ori


Pandurul
Cele mai citite stiri
Circulatie intrerupta
Consiliul Judetean Gorj anunta inchiderea circulatiei rutiere pe drumul judetean DJ 675 C la km ...
Crucile misterioase din piatra din Gorj. Au sute de ani vechime si inscriptii indescifrabile in limba chirilica
Troitele au avut un rol bine definit in societatea feudala, fiind ridicate pentru a comemora o ...
Director de scoala, acuzat ca le baga pe gat uniforme copiilor
Scandal cat casa intr-o unitate de invatamant din judetul Gorj. Parintii acuza directorul scolii din ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor