Pirvulescu (FNME): Nu sunt membru de partid

   

Presedintele Federatiei Nationale Mine Energie, Dumitru Pirvulescu, a avut joi o intalnire cu presedintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, dar sustine ca nu a participat la Comitetul Executiv al partidului, asa cum au aparut informatii. "Ce sa caut la Comitetul Executiv? Nu sunt membru de partid", a spus presedintele FNME.
Pirvulescu a avut intalnirea cu Weber la Casa Danielescu, acolo unde a avut loc si sedinta PSD Gorj pentru organizarea campaniei pentru prezidentiale. "Am avut o intalnire cu domnul Weber pentru ca este normal, este prima data cand fac si politicienii ceva pentru mineri", a spus Pirvulescu, facand referire la modificarile legislative care permit pensionarea mai devreme a celor care lucreaza in conditii deosebite de munca.

Presedintele FNME a spus si ce a avut de discutat cu Mihai Weber. "Noi avem o mare problema. Am rezolvat cu pensionarea mai devreme a minerilor si energeticienilor care lucreaza in conditii deosebite prin modificarea legii 263, dar asta dispare la 1 septembrie 2021, cand intra in vigoare noua Lege a pensiilor. Ori noi trebuie sa rezolvam si asta in actuala legislatura, cat inca exista influenta a parlamentarilor gorjeni. Pentru ca este clar ca domnul Weber are influenta acolo. Eu nu am vazut pana acum un proiect sa primeasca aviz negativ la comisie si apoi pozitiv si sa treaca", a explicat Pirvulescu, acesta fiind convins ca dupa alegerile de anul viitor vom avea o alta configuratie e parlamentului.

Dumitru Pirvulescu a spus ca a fost singur la intalnirea cu Weber si ca nu are legatura cu prezenta altor lideri sindicali la Casa Danielescu. (R.S.)
Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 09:31
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine si-a dat demisia!
Gorjenii din fruntea Guvernului au plecat acasa. Nu toti, insa, noul premier nu a terminat de semnat ...
Caseta de la Targu Jiu care a facut-o pe Dancila sa planga
Sedinta cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, marti seara, unde s-a urlat atat de tare ...
Adolescenti batuti intr-o garsoniera din Targu Jiu
O tanara de 17 ani si prietenul ei de 18 ani au fost agresati in noaptea de 8 spre 9 noiembrie in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor