PNL Gorj: "Consilierii locali PSD,ALDE si PSRo din Consiliul Municipal Targu Jiu se razbuna pe targujieni, pentru pierderea alegerilor partiale"

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 21:31
134 citiri
Liberalii gorjeni au reactionat dupa ce sedinta de Consiliu Local nu a mai avut loc din lipsa de cvorum. Intr-un comunicat de presa, reprezentantii PNL Gorj transmit ca social democratii nu si-au revenit dupa esecul de la alegerile locale si nu s-au obisnuit cu ideea ca au pierdut Primaria Targu Jiu. Astfel ca acum ii pun bete-n roate primarului Marcel Romanescu. Iata comunicatul integral:

Consilierii municipali ai PSD, ALDE si PSRo nu s-au prezentat la sedinta extraordinara a Consiliului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.