Povestea Alinei, o tanara sclipitoare din Gorj, pe care nimeni nu a vrut sa o angajeze: "Este foarte greu sa te lupti cu mentalitatile"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 18:24
125 citiri
Alina a absolvit doua facultati, pe cea de Stiinte Juridice si, in anul 2008, Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi" din Targu Jiu. I-a placut mult profesia de contabil si a urmat acest drum. In anul 2010 a terminat studiile de master, devenind, apoi, expert in domeniul financiar-contabil. Cu toate ca este foarte bine pregatita, Alina nu a reusit sa se angajeze, pentru ca s-a lovit de mentalitatea unor angajatori, care au luat o decizie in privinta ei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.