Povestile pacientilor care sufera de boli rare: "Nu doresc nimanui sa treaca prin aceste stari. Sunt prea multe dureri sufletesti"

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Februarie 2015, ora 18:51
30 citiri
Manifestarea a inceput printr-o prezentare din perspectiva medicala a cazurilor de boli rare inregistrate in cadrul Centrului la membrii beneficiari. De asemenea, participantii la actiunea si-au putu controla gratuit tensiunea arteriala de catre asistentii medicali impreuna cu elevii de la Scoala Postliceala "Ion Mincu " din municipiul Tirgu-Jiu. "Eu ... si povestea mea!" Mai multi pacienti de boli rare si-au povestit viata in cadrul programului intitulat "Eu ... si povestea mea!". "Aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.