Preotul-pictor din Gorj care a realizat peste 1.000 de icoane: "Este un sentiment de nedescris atunci cand oamenii se ridica si ma saluta"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 18:04
108 citiri
Aurelian Andronie, in varsta de 56 de ani, preot pensionar din satul Paraul Boia, din comuna Jupanesti, este pasionat de pictura. Acesta a realizat peste o mie de icoane de diferite tipuri si numeroase peisaje, portrete si lucrari de alt gen. Mai mult decat atat, parintele a deprins si tehnica restaurarii picturii de pe peretii bisericii. Aurelian Andronie ne povesteste ca avea o inclinatie catre pictura inca din scoala, dar atunci cand a venit preot in satul Parul Boia a intalnit obiceiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.