Promovare de tot rasul pentru Transalpina. Un nou scandal la poalele muntelui. Acuze de abuz si neglijenta in serviciu !!! " Ati format un grup infractional impotriva Zonei Ranca"

Marti, 01 Mai 2018, ora 22:02
100 citiri
De 1 mai turistii au dat buluc in Ranca pentru a tranzita Transalpina. Anuntul ca cea mai inalta sosea din Ranca s-ar fi deschis l-au facut proprietarii de pensiuni dupa ce au constatat ca in minivacanta de 1 mai bate vantul prin pensiunile lor. In cele din urma tot fara turisti au ramas pentru ca petrecaretii s-au suparat si au plecat dupa ce politisti nu le-au dat voie sa tranziteze Drumul Regelui. De aici la un nou scandal mostru a fost doar un pas , autoritatile fiind din nou la cutite cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.