Proprietarii de cabane din Ranca merg in Republica Moldova sa caute angajati. "La noi nu prea mai vrea nimeni sa lucreze"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Octombrie 2017, ora 16:03
39 citiri
Proprietarii de spatii de cazare din zona montana Ranca, din judetul Gorj, au apelat la ajutorul "fratilor" din Republica Moldova pentru a gasi lucratori dispusi sa munceasca in pensiunile si hotelurile din Muntii Parang. Sambata viitoare, pe 14 octombrie, va avea loc o intalnire in localitatea Ungheni cu autoritatile locale si moldovenii care sunt interesati sa munceasca in pensiunile si hotelurile din Ranca. Proprietarii de spatii de cazare din Ranca au nevoie de cel putin 60 de lucratori in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.