Protectoarea cateilor: o gorjeanca are grija de sute de patrupede adunate de pe strazi. "Nu primim nici macar o felie de paine de la vreo institutie de stat"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 18:40
146 citiri
Carmena Serbanoiu, inginer zootehnist din Targu Jiu, a inceput sa se implice in problema cainilor comunitari in urma cu 16 ani, iar acum conduce un ONG care adaposteste aproximat 800 de caini fara stapan. "Totul a inceput in anul 1999, cand am descoperit un spatiu inadecvat de 18 metri patrati al Primariei Targu Jiu in care erau gazduti in jur de 100 de caini, fara apa si fara hrana, care se devorau intre ei. Am avut informatii ca, la intervale regulate, cainii erau urcati intr-o duba, dusi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.