PSD Gorj se pozitioneaza impotriva primarului din Iasi, Mihai Chirica. "Trebuie sa fie exclus din partid pentru declaratiile sale!"

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 17:31
28 citiri
Pe langa cele doua rezolutii adoptat in cadrul Comitetului Executiv Judetean de sustinere, fara rezerve, a Guvernului Partidului Social Democrat condus de Primul ministru Sorin Grindeanu si reconfirmarea sprijinului neconditionat pentru presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, PSD Gorj va merge, luni, la Bucuresti cu propunerea ca Mihai Chirica, vicepresedinte al PSD si primar al municipiului Iasi, sa fie sanctionat cu excluderea din partid ca urmare a conduitei pe care a avut-o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.