Robert Buga, reactie dupa numirea noului sef al CJ Gorj: "Ii recomand domnului Popescu sa se delimiteze de "*consilierul de suflet*"

Marti, 05 Iulie 2016, ora 18:22
111 citiri
Robert Buga, vicepresedintele Partidului Romania Unita, reactioneaza imediat dupa numirea lui Cosmin Popescu in functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj. Tanarul sustine ca este sceptic in momentul de fata in ceea ce il priveste pe noul sef al judetului, insa isi doreste ca acesta sa dea dovada de luciditate si, cel mai important, sa "se delimiteze de "*consilierul de suflet*", Buga facand referire aici la Ion Calinoiu, cel care a ocupat ani la rand functia de presedinte al CJ Gorj si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.