Secretele celei mai bune palinci de Gorj, dezvaluite de un fost primar: "Pun un sfert de litru apa si trei sferturi tuica, pentru a scoate toate impuritatile"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Aprilie 2015, ora 10:59
67 citiri
Cristian Toader Pasti isi prepara, in propria gospodarie, bautura, vinul si palinca, fiind o traditie in familia sa. A invatat de la bunici si parinti toate secrete producerii palincii si vinului, care si-au castigat existenta din aceasta activitate. Directorul Parcului Industrial Bumbesti-Jiu ne spune ca a invatat de la bunici cum sa produca palinca. "De la bunicii mei am invatat, pentru ca erau producatori de vin si tuica din satul Stefanesti si din comuna Jupanesti. Eu cu sotia ne ocupam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.