Sexy-gorjeanca sofer de TIR in Spania: "La inceput, colegii ma apelau prin statie sa ma opresc cu ei la o cafea. Este o munca dura, nu ai timp de coafor"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 August 2015, ora 06:02
207 citiri
Crina Micnescu este o gorjeanca de 40 de ani care a mostenit pasiunea pentru masini de la tatal ei, fost sofer profesionist. De mica visa sa stapaneasca volanul si in urma cu zece ani si-a indeplinit visul: a inceput sa conduca TIR-uri.
"Eram copil si tata ma lua cu el in cursa. Imi doream sa devin si eu sofer ca tatal meu si sa conduc masini asa de mari. Nu mi-a fost teama. Ma consider mult mai in siguranta in TIR decat intr-o masina mica. In urma cu zece ani am devenit sofer profesionist si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.