Singurul crescator din Romania al unei rase de porumbei extrem de rara: Cauchois de culoare roz. "Vreau sa-i vad pe internet cand mi se face dor de ei"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Martie 2018, ora 04:11
100 citiri
Ionut Negrea (32 de ani), din municipiul Targu Jiu, este singurul crescator din Romania al rasei de porumbei Cauchois de culoare roz. Columbofilul care vrea sa monteze o camera video in voliera porumbeilor Tanarul a crescut printre porumbei, pentru ca si tatal sau a avut aceasta pasiune, astfel incat a devenit columbofil inca de cand era copil.

"Tatal meu a crescut porumbei de la varsta de cinci ani, iar eu m-am nascut cu porumbeii langa mine. Tatal meu si cu mine suntem cei mai pasionati din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.