Strigatul unui tanar informatician, masterand la Inteligenta Artificiala: "Cat mai rezista Romania pana la colaps? Suntem luati drept prosti"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 08:56
56 citiri
Radu Stochitoiu, un tanar din municipiul Targu Jiu, care studiaza in prezent masteratul in Inteligenta Artificiala la Politehnica Bucuresti, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face o analiza a clasei politice actuale si un apel la implicare din partea fiecaruia. "Cat mai rezista Romania pana la colaps? * Politicienii se ataca personal, in loc sa vina cu un plan care sa ne scoata din dulciuri turcesti. Tot politicienii ignora complet vestul. Unii mai zic si ca trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.