Tanara care-i ajuta pe bolnavii de cancer pentru a cinsti memoria tatalui. "Am dat in judecata statul roman pentru a obtine medicamentul. Tata a mai trait un an"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 13:21
61 citiri
Bianca Oprisoiu este unul dintre cei mai tineri voluntari ai Asociatiei de oncologie "Sfanta Ana" din municipiul Targu Jiu. Adolescenta simte ca in acest fel ii cinsteste memoria tatalui ei, care a murit de cancer. De asemenea, vrea sa-si arate in acest fel recunostinta fata de asociatie, pentru ca un tratament obtinut in instanta de judecata i-a prelungit viata tatalui sau bolnav de cancer cu inca un an de zile. Bianca Oprisoiu are varsta de 16 ani si este eleva in clasa a X-a la Colegiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.