Terorizati zilnic cu telefoane de amenintare

   

Conducerea Centrului Maternal, angajatii, dar si o mamica gazduita aici sunt terorizati de fostul sot al femeii, care suna zilnic la centru.

Acesta vrea sa ia legatura cu fosta sotie si daca este refuzat incepe sa le adreseze celor care raspund la telefon cuvinte jignitoare. In fiecare zi barbatul apeleaza numarul Centrului Maternal de peste 50 de ori si a trecut chiar la amenintari. Conducerea Centrului Maternal a facut si o plangere la politie impotriva barbatului

In Centrul Maternal este gazduita o femeie cu patru copii, care a plecat de acasa din cauza tratamentelor rele la care era supusa de sotul ei. Ajunsa intr-un sistem de protectie sociala, a constatat ca nici aici nu are liniste din cauza sotului care ii creeaza numai problemele. Acesta suna zilnic la Centrul Maternal si vrea sa vorbeasca cu femeia, insa aceasta nici nu vrea sa auda de el. Ar trebui sa se intalneasca in zilele urmatoare la Tribunal, insa femeii ii este teama pentru ca a fost amenintata cu moartea. "Nu mai pot sa traiesc linistita din cauza acestui om. Eu am plecat de acasa pentru ca ma batea, ma jignea si ma scotea afara din casa cu copiii. Eu inteleg ca lui acum ii este greu fara mine si fara copii, dar nu mai pot. Ma suna mereu aici la centru si ma ameninta ca ma omoara cand se va intalni cu mine. Peste cateva zile am procesul de divort cu el si imi este frica sa ma duc. Poate merge cineva cu mine de la centru", a spus femeia.

Angajatii au ajuns in culmea disperarii

Nu doar femeia are de suferit din cauza barbatului, ci si angajatele centrului care zilnic sunt nevoite sa raspunda la zeci de telefoane venite de la gorjeanul care le injura si le perturba activitatea. "Nu mai suportam situatia asta. Eu sunt terorizata de acest om. Zilnic primim peste 50 de telefoane de la el. De cand incepem programul si pana terminam telefonul suna incontinuu. Fie ca este treaz sau baut suna si ne injura, ne ameninta. Nu inchidem bine ca suna din nou. La telefon trebuie sa raspundem, ca nu stim cine suna. Eu nu mai suport situatia asta. Nu pot sa imi fac treaba la serviciu din cauza acestui om", a spus o angajata.

Conducerea centrului a facut plangere la politie

Conducerea Centrului Maternal a facut plangere la politie impotriva gorjeanului care si-a terorizat sotia, dar si pe angajatii centrului. "Noi am mai avut probleme cu partenerii mamelor din centru, dar asa ceva nu ni s-a intamplat niciodata. Omul asta ne suna in continuu la telefon sa ne injure si sa ne ameninte. Eu am discutat cu el, dar degeaba. Am facut plangere la politie, iar cand sotia lui va merge in fata instantei pentru divort merg si eu cu inregistrarile telefonice pentru ca il am inregistrat. Asa ceva nu este posibil", a declarat Gheorghe Milosteanu.
Marti, 25 Septembrie 2012, ora 05:26
Sursa: Pandurul

Articol citit de 135 ori


Pandurul
Cele mai citite stiri
Medicii platiti REGESTE se pregatesc de greva generala! Lefuri de peste 7.000 de euro la Spitalul Judetean Targu Jiu
Angajatii din sistemul de sanatate se pregatesc de greva generala. 100 de oameni de la Gorj vor ...
Control la salile de nunti. Zeci de chelneri munceau la negru!
O firma din Gorj risca amenzi de peste 200 de mii de lei, dupa ce a fost prinsa cu nu mai putin de ...
Bataie domolita de focuri de arma. Trei retinuti!
Politistii gorjeni au fost nevoiti din nou sa faca uz de arme pentru a aplana un scandal la Targu ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor