Un barbat a murit dupa ce s-a certat pentru pensie cu un deputat PDL aflat in campanie. "Tot spunea ca i-a promis ca-i da grupa de munca pentru pensie mai mare"

Sursa: Gandul
Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 00:47
138 citiri
Un barbat de 63 de ani din comuna gorjeana Matasari a murit duminica la cateva minute dupa ce a avut o discutie deputatul PDL Severus Militaru, care venise la poarta sa in campanie electorala, politicianul spunand ca nu are ce sa-si reproseze si ca a ramas si el uimit de cele intamplate.
Sotia celui decedat a declarat ca acesta era cardiac, ira deputatul nu are nicio vina pentru cele intamplate. Ea a adaugat ca sotul sau ii spuse de mai multa vreme ca vrea sa se certe cu deputatul pentru ca nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.