Un gorjean isi da afacerea pe o masina. Alte zeci de persoane vor sa vanda!

   

Schimb mai putin obisnuit propus de un gorjean pe internet. Acesta doreste sa isi dea afacerea pentru o masina cu o vechime de maximum 10 ani. Acesta nu este insa singurul care vrea sa renunte la firma. Zeci de persoane si-au scos la vanzare afacerile pe internet. Majoritatea celor care fac acest lucru au obtinut fonduri prin programul "Start Up Nation".
"Vand sau schimb program "Start Up Nation" 2018 aprobat, cu acordul de finantare semnat. Schimb cu autoturism dupa anul 2008". Cam asa suna unul dintre zecile de anunturi postate pe internet de gorjenii care au dorit sa devina antreprenori, dar care din diferite motive s-au razgandit.

Gorjeanul in cauza s-a gandit initial sa dezvolte o afacere din fabricarea peletilor din pluta, rumegus si alte resturi vegetale, dar a renuntat. Desi creditul punte urmeaza sa fie aprobat, dupa cum precizeaza acesta in anunt, tanarul antreprenor s-a gandit sa renunte la afacere inainte de a incepe pentru o suma de bani sau, de ce nu, un autoturism.

Un alt gorjean si-a scos la vanzare firma de transport. Pretul de vanzare pleaca de la 58.000 euro, usor negociabil, insa omul de afaceri este deschis si la schimburi. A luat aceasta decizie pentru ca trebuie sa plece urgent din tara. Cel care doreste sa achizitioneze firma de transport trebuie sa stie ca aceasta este platitoare de TVA, functioneaza din 2008 si nu are datorii la stat sau la terte persoane.

Si la Rovinari se vinde o afacere la cheie. Este vorba de un salon de infrumusetare la care se poate incepe activitatea chiar din momentul in care se face tranzactia. Cei care sunt interesati trebuie sa stie ca aici sunt trei posturi active, clientela este in curs de formare, iar firma functioneaza din luna martie si este activa si in prezent. Aici functioneaza in 75 de metri patrati un salon de coafura, manichiura si frizerie, iar chiria este destul de avantajoasa.

De vanzare este si o firma care functioneaza de numai 7 luni si are ca obiect de activitate exploatarile forestiere, cu atestate de exploatare si cu eventuale contracte in derulare. Cei interesati trebuie sa stie ca societatea nu inregistreaza datorii in acest moment si nu a fost demarata prin programul "Start Up Nation".
Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 08:27
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine si-a dat demisia!
Gorjenii din fruntea Guvernului au plecat acasa. Nu toti, insa, noul premier nu a terminat de semnat ...
Caseta de la Targu Jiu care a facut-o pe Dancila sa planga
Sedinta cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, marti seara, unde s-a urlat atat de tare ...
DSP Gorj are un nou director
Carmen Ivanov a preluat conducerea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj, dupa incheierea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor