Victor Ponta, in fata instantei de judecata de la Tribunalul Gorj. "Eu am fost procuror si stiu foarte bine procedurile. De aia nu reusesc sa ma prinda cu nimic"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 15:21
91 citiri
Deputatul de Gorj Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata la Tribunalul Gorj, unde a fost citat ca martor, intr-un dosar de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului. Victor Ponta a fost insotit de vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Ciprian Florescu.
Inculpatul se numeste Danut Filipescu. Acesta a depus marturie in procesul in care a fost judecat fostul deputat si prefect de Gorj, Mugurel Surupaceanu, si a declarat, in fata instantei de judecata, ca numarul de telefon ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.