VIDEO Au parcurs sute de kilometri pentru a se casatori de Ziua Indragostitilor la Poarta Sarutui. " Aici traiesti clipele de fericire si de liniste in doi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 14 Februarie 2016, ora 14:58
108 citiri
Casatoriile au fost oficiate de primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, cel care a initiat aceasta traditie. Cele patru cupluri au primit diferite daruri din partea Primariei Targu Jiu, printre care o lucrare de arta realizata de apreciatul si renumitul artist in sticla Mihai Topescu. Au venit din Harghita pentru a se casatori la Poarta Sarutului Radu si Claudia au venit tocmai din judetul Harghita pentru a se casatori la Poarta Sarutului. Opt ore a durat drumul, dar spun ca eforul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.