VIDEO Filmul unei crime neelucidate petrecute acum 6 ani, povestite chiar de personajele principale. "Criminalul este liber si este in sat"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Septembrie 2016, ora 04:08
98 citiri
Peste 6300 de infractiuni petrecute in judetul Gorj au ramas pana in prezent cu autori necunoscuti. Dintre acestea, in opt cazuri neelucidate au fost comise cele mai grave fapte: infractiunea de crima. Unul dintre dosarele de omor cu autor necunoscut care se afla in arhiva Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj vizeaza o crima produsa in vara anului 2010, in satul Rugetu, din comuna Rosia de Amaradia. Nicolae Ciuteanu, de 54 de ani, a fost gasit mort, intr-un sant de langa marginea drumului, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.