VIDEO Magistratii de la Judecatoria Targu Jiu si Tribunalul Gorj protesteaza cu banderole albe pe brat. "Ne doare foarte mult ca judecatorii sunt ignorati"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Septembrie 2016, ora 12:48
114 citiri
Aproximativ 80 de judecatori de la Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu protesteaza fata de discriminarile salariale si problemele din justitie Judecatorii gorjeni poarta banderolel albe la robe in sedintele de judecata din perioada 12-16 septembrie, iar la inceputul sedintelor de judecata aduce la cunostinta publicului semnificatia acestui demers. "Forma de protest pe care Adunarea Generala a Judecatorilor de la Tribunalul Gorj a decis s-o adopte se refera la purtarea banderolelor albe in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.