VIDEO Marturia unei tinere care a trecut prin iad fiindca a ales sa faca videochat: "Ma jigneau, imi spuneau sa ma sinucid"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 18:13
181 citiri
Irina Deaconescu, o tanara de 20 de ani din localitatea gorjeana Bumbesti Jiu, studenta in anul I la Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Bucuresti, a povestit pe vlogul personal de pe YouTube motivul pentru a ales sa faca videochat si depresia prin care a trecut dupa ce rudele si cei care o cunosteau au aflat si au pus-o la zid. Irina Deaconescu povesteste in postarea de pe Youtube ca a inceput sa se dezbrace in fata unei camere video pentru ca a avut nevoie de o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.