VIDEO Romania lucrului prost facut. Partia de schi de 3 milioane de euro construita in bataia soarelui. "Cineva n-a vrut decat sa-si insuseasca banii"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Martie 2017, ora 06:00
136 citiri
Statiunea turistica Ranca "gazduieste" unul dintre sutele de proiecte aberante finantate cu bani publici in Romania. Este vorba despre o partie de schi inutilizabila, construita la baza varfului Papusa (2.136 de metri). Statiunea Ranca, situata pe traseul celebrei sosele Transalpina, a ajuns sa fie mai aglomerata vara decat iarna, atunci cand se practica sporturile zapezii.
Autoritatile au incercat sa dezvolte zona si conditiile oferite turistilor. Astfel, in anul 2011 a fost receptionata o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.