VIDEO Targujienii au venit impreuna cu copiii sa protesteze: "De ce sa-i las sa fure de 200.000 de euro si sa nu pateasca nimic"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Februarie 2017, ora 01:45
41 citiri
Aproximativ 150 de persoane au protestat joi seara in centrul municipiului Targu Jiu, impotriva Ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal. Este a doua seara de proteste in municipiul Targu Jiu, in prima zi participand 200 de persoane. "DNA, sa vina sa va ia" si "PSD, ciuma rosie" au fost lozincile preferate de protestatari. Cei prezenti la manifestare au plecat intr-un mars pana la sediul PSD Gorj, unde au scandat impotriva presedintelui partidului Liviu Dragnea si a partidului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.