Declaratia comuna elaborata la summit-ul pe energie de la Varsovia, agreata si de Sorin Boza, Presedintele Directoratului C.E. Oltenia!

Miercuri, 02 Octombrie 2019, ora 14:04
34 citiri
In perioada 1 si 2 Octombrie, la Varsovia s-a desfasurat summit-ul pe energie 2019. Au fost prezenti reprezentantii producatorilor de energie din aproape toate tarile Uniunii Europene. Din partea Complexului Energetic Oltenia a fost prezent Sorin Boza, Presedintele Directoratului. In ultima zi a summit-ului a fost adoptata o declaratie comuna a tuturor participantilor. Acest document a fost agreat de toti cei prezenti si a fost predat ministrului energiei din Polonia pentru a fi depus la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.