Baloi: Gorjul nu are nicio strategie pentru sport

   

Fostul secretar general de la Pandurii Lignitul Targu Jiu, Daniel Baloi, a spus ca Gorjul trece din punct de vedere sportiv printr-o perioada extrem de grea, dar autoritatile locale nu au nicio strategie pentru acest domeniu. Baloi ii cere prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, sa ia initiativa organizarii unei mese rotunde cu oameni interesati de soarta sportului gorjean.
Daniel Baloi si Ciprian Florescu au fost cu ani in urma jurnalisti sportivi. Unul a renuntat la presa pentru a fi secretar general la Pandurii, atunci cand echipa a promovat in Liga I, celalalt a luat calea politicii si este acum prefect de Gorj.

Baloi a vorbit marti la Radio Infinit despre problemele pe care sportul le are in Gorj. "Este o tristete in toata lumea fotbalului. Cred ca nu a mai existat o situatie in ultimii 25-30 de ani ca Liga a 3-a sa inceapa fara nicio echipa din Gorj", a spus Baloi, care a vorbit de timpurile in care aveam in al treilea esalon echipe precum Petrolul Stoina, Minerul Matasari, Gilortul Targu Carbunesti sau Minerul Motru. "In acest sezon, judetul nostru va fi ocolit de echipele de Liga a 3-a. Pandurii Lignitul Targu Jiu se chinuie de doi ani sa participe la meciurile de Liga a 2-a. Este o situatie neobisnuita pentru gorjeni, care cu ani in urma erau obisnuiti ca in week-end sa mearga la meciurile de fotbal", a mai spus Daniel Baloi.

Fostul secretar general de la Pandurii critica lipsa de implicare a autoritatilor locale. "Din pacate, la nivelul judetului nostru nu exista absolut nicio strategie in ceea ce priveste sportul. Uitati-va ca baschetul, handbalul si fotbalul in acest moment sunt la pamant si nu s-a organizat nici macar o masa rotunda, pentru a se incerca a se gasi solutii pentru toate aceste discipline sportive", sustine Daniel Baloi. Acesta nu vrea sa se intrebe cine este vinovat de situatia in care s-a ajuns, spunand ca important este sa vedem care sunt oamenii care au solutii. Baloi a facut un apel public la prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, sa ia initiativa organizarii unei mese rotunde, unde sa fie dezbatute problemele din sport.
Marti, 21 August 2018, ora 22:34
Sursa: Pandurul

Pandurul
Cele mai citite stiri
Gorjenii out din Guvern! Vezi cine si-a dat demisia!
Gorjenii din fruntea Guvernului au plecat acasa. Nu toti, insa, noul premier nu a terminat de semnat ...
Caseta de la Targu Jiu care a facut-o pe Dancila sa planga
Sedinta cu scandal a Comitetului Executiv (CEX) al PSD, marti seara, unde s-a urlat atat de tare ...
Adolescenti batuti intr-o garsoniera din Targu Jiu
O tanara de 17 ani si prietenul ei de 18 ani au fost agresati in noaptea de 8 spre 9 noiembrie in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor